image
Sursa foto: Bild

Alex Witsel a fost prezentat la Borussia Dortmund

Alex Witsel este, oficial, noul jucător al Borussiei Dortmund. Anunțul a fost făcut chiar de clubul german, iar jucătorul a ținut să posteze un scurt clip de prezentare, în care a scris: "Să înceapă povestea!"

Mijlocașul de 29 de ani a fost adus la antrenament cu mașina chiar de către directorul Hans-Joachim Watzke. Witsel a trecut vizita medicală în urmă cu o săptămână și a semnat pe 3 sezoane. Borussia va plăti în jur de 20 de milioane de euro chinezilor de la Tianjin Quanjian.

Internaționalul belgian, care a participat deja la primul antrenament, a adunat 96 de selecţii și 6 goluri în reprezentativa Belgiei, cu care a participat în această vară la Cupa Mondială din Rusia.

Witsel este un produs al academiei lui Standard Liege, club la care a evoluat până în 2011. Benfica l-a cumpărat pe belgian pentru 9 milioane de euro, iar în 2012 a fost transferat la Zenit, în schimbul a 40 de milioane de euro. După 5 sezoane petrecute la ruși, mijlocașul a fost cumpărat de TJ Quanjian pentru 20 de milioane de euro.

Witsel va avea concurență puternică pentru un post de titular. Julian Weigl, Nuri Sahin, Mahmoud Dahoud și Sebastian Rode sunt mijlocașii centrali care figurează în lotul echipei germane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: