image
Sursa foto: Rogob

Compania Rogob, lider pe piață după calitate și siguranța produselor

Deja de 20 de ani, compania Rogob este cunoscută drept una dintre cele mai notorii și de încredere companii producătoare de mezeluri proaspete și cu un gust de neuitat. Astăzi, când auziți Rogob, imediat se creează o asociere plăcută cu aroma îmbietoare a mezelurilor cu care ați crescut și ați fost răsfățați de părinții voștri.

Fiind o companie dedicată, se depun eforturi continue în asigurarea calității superioare a delicateselor care ajung pe masa consumatorilor din Moldova. Se investește activ în toate procesele tehnologice de procesare a cărnurilor de origine autohtonă.

Întreprinderea surprinde cu cea mai modernă și extinsă fabrică de acest tip din țară, ocupând o suprafață de 5.000 de metri pătrați. A fost construită după un model european, care corespunde tuturor normelor sanitare și standardelor europene. Și utilajul, și echipamentul tehnic este pe măsură, fiind achiziționat de la cei mai respectabili producători din domeniu.

RogobRogob

Cu ce se laudă familia Rogob, compusă din peste 500 de angajați? Cu dedicația și grija pe care o depune la întocmirea rețetelor și realizarea celor mai delicioase mezeluri. Propune o alegere de peste 250 de produse cu un gust inedit, cu ingrediente alese atent, sub promisiunea de a fi naturale și sănătoase. De asemenea, echipa dezvăluie că lanțul de producție și distribuție a produselor Rogob respectă cu strictețe normele impuse de Uniunea Europeană.

Rogob a construit o rețea proprie de distribuție în țară, fiind alcătuită din 22 de magazine specializate. Ceea ce le face deosebite este ambianța plăcută creată de profesioniști, dar și amabilitatea echipei de deservire. Magazinele devin memorabile prin faptul că reușesc să creeze consumatorilor o paletă de stări plăcute, inspirând încredere și confort. Un secret al prospețimii produselor din magazine este că sunt aprovizionate de două ori pe zi. Câteva din acestea prestează și servicii catering de tip bodega, adică oferă produse culinare pregătite pe loc.

Munca depusă timp de două decenii de marea familie Rogob este răsplătită prin loialitatea, încrederea și aprecierea întregii țări.

RogobRogob

P.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: