image
Sursa foto: gazzetta.it

Un fan al lui Liverpool, atacat cu o bară de metal la Roma, la o săptămână după incidentul grav din Anglia

Fanii lui Liverpool au fost din nou atacaţi de cei ai Romei, după incidentul de dinaintea meciului tur din semifinalele Ligii Campionilor, de pe Anfield, în urma căruia un suporter al "cormoranilor" se află încă în comă

Un fan al englezilor, prezent în capitala Italiei alături de un prieten de-al său, a dezvăluit că a fost lovit cu bară de metal marţi seară, cu mai puţin de 24 de ore înaintea returului de pe Stadio Olimpico. Incidentul nu a avut însă urmări grave, iar suporterul va putea urmări meciul din această seară.

"Am ieşit din pub în jurul orei 22.30. Eu şi un prieten ne aflam la câteva sute de metri de hotel în momentul în care două scutere au apărut de nicăieri, iar cei doi pasageri din spate ne-au atacat. Unul dintre ei avea o mică bară de metal. Nu purtam nimic cu însemnele lui Liverpool. Vreau să avertizez suporterii să stea grupaţi pentru că e singurul mod în care aceşti laşi nu ar ataca", a dezvăluit victima agresiunii de la Roma, Carl Johnson, din Prescot.

Roma încearcă a doua minune din acest sezon al Ligii Campionilor, după ce a revenit în sferturile Ligii Campionilor contra Barcelonei (1-4 şi 3-0). Capitolinii au pierdut turul semifinalei cu Liverpool, de pe Anfield, scor 2-5.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: