image
Sursa foto: Jurnal.md

Alexandru Slusari: „Igor Dodon a impus PSRM să facă coaliții raionale cu PD”

Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, spune că ieri, Igor Dodon, în cadrul ședinței Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor a impus PSRM să facă coaliții raionale cu reprezentanții Partidului Democrat.

Azi Igor Dodon a impus PSRM să facă coaliții raionale cu PD. Mulți socialiștii ard de rușine și nu înțeleg cum să explice acest lucru în teritoriu. Noi am luat act de acest gest. Răspunsul va fi pe potrivă”, a scris Slusari pe pegina sa de facebook.

Ieri, Președintele țării a participat la inițiativa PSRM la ședința Consiliului Republican al formațiunii, care a avut loc la Casa Sindicatelor, departe de ochii presei.

După ședință, Igor Dodon, a venit cu o reacție pe pagina de facebook, unde a menționat că în cadrul ședinței a urat succes în activitate tuturor președinților de raioane, primarilor, consilierilor municipali, raionali și locali, aleși pe listele PSRM la alegerile din 20 octombrie curent.

Am subliniat că Republica Moldova, în aceasta săptămână, a intrat într-o perioadă principial nouă, după învestirea unui nou Guvern, condus de prim-ministrul Ion Chicu. Am reiterat faptul că cetățenii Republicii Moldova așteaptă rezultate pozitive de la guvernare, din care motiv trebuie să depunem toate eforturile pentru a îmbunatăți situația din țară”, a mai scris Dodon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: