image
Sursa foto: nordnews.md

Fotografia lui Ilan Șor a fost afișată pe panoul cu infractorii dați în căutare din fața Inspectoratului de Poliție Bălți

Fotografia fostului primar de Orhei, Ilan Șor, implicat în furtul miliardului, condamnat la șapte ani și șase luni de închisoare și anunțat în căutare națională și internațională, a fost afișată pe panoul cu infractorii căutați de poliție din fața Inspectoratului din Bălți, de altfel, panoul rămâne a fi destul de murdar.

Fotografia a apărut după ce jurnaliștii de la nordnews.md au publicat marți subiectul „Poliția din Bălți nu-l prea caută pe Ilan Șor”, menționând că fotografia deputatului fugar Ilan Șor lipsea de pe panoul din fața Inspectoratului de Poliție Bălți, scrie nrodnews.md.

Ilan Șor ar fi părăsit țara la mijlocul lui iunie, când Partidul Democrat a cedat puterea, fără a figura în registrele vamale și de frontieră. Peste o lună, Procuratura a anunțat că a pornit o serie de acțiuni de urmărire penală pe faptul trecerii ilegale a frontierei de către Șor, în condițiile în care acesta avea interdicție de a părăsi țara, fiind cercetat penal pentru escrocherie și spălare de bani.

Acum cateva zile, Ilan Șor a fost anunțat în căutare națională și internațională.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: