Breaking News

image
Sursa foto: Antena3

S-au reluat căutările în „casa groazei” din Caracal; Dincă i-ar fi ironizat pe anchetatori: „Ce frumos că-mi faceți curat”

Căutările de probe noi în casa lui Gheorghe Dincă au fost reluate sâmbătă dimineață. Gheorghe Dică i-a ironizat pe anchetatori la verificări, spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă, din moment ce oricum intenționează să o vândă.

Anchetatorii au revenit, sâmbătă dimineață, la „casa groazei” din Caracal, pentru a continua căutarea de noi probe.

De asemenea, la Poliția Caracal continuă audierile martorilor.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, spunea, vineri, la Caracal, că Gheorghe Dică i-a ironizat pe anchetatori la verificări, spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă, din moment ce oricum intenționează să o vândă.

„A zis <Ah ce frumos că-mi faceți curat că tot vreau să-mi vând casa>. Şi casa, zice, îţi intru peste ea, şi atunci s-a cam intristat. Eu am înţeles ceva din asta!", spunea apărătorul, citat de Mediafax.

Avocatul afirm că Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, ar fi vrut să-și ia o rulotă cu care să umble prin țară.

„Este evident ca era obsedat de sex. Şi a fost fixat și în prezența unor femei. Una din căutarile lui pe Google erau mașinile rulotă. Omului acestuia cred că nu îi mai ajungea Caracalul pentru activitățile infracționale, voia să facă un tur al țării, să-și ia casa în spinare și presupun să facă lucruri infracționale prin toată țara", declara Tonel Pop.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: