image
Sursa foto: Revista TEO

Horoscop 5 octombrie: Capricornii își strică relațiile cu prietenii

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 5 octombrie.

Horoscop 5 octombrie - Berbec

Intri într-o perioadă ceva mai complicată, din cauza unor dorințe neîmplinite, pe care vei fi tentat să le exagerezi, să le dai prea multă importanță.

Horoscop 5 octombrie – Taur

Începând de astăzi, timp de câteva săptămâni, ar fi bine să porți mănuși de catifea în orice negociere, mai ales dacă este implicat și vreun partener important.

Horoscop 5 octombrie – Gemeni

Relațiile de muncă intră într-o perioadă mai puțin luminoasă și, cu toate că nu vei observa imediat această schimbare, va trebui să vezi ce ai de făcut pentru a păstra armonia.

Horoscop 5 octombrie – Rac

Începe o perioadă dificilă în relațiile cu cei dragi, dar și plăcerile sau pasiunile tale, de orice fel ar fi ele, îți pot da bătăi de cap, pentru că toate dorințele devin mai intense.

Horoscop 5 octombrie – Leu

Este necesară o atitudine cu adevărat binevoitoare față de cei din familie și nu doar azi, ci și în următoarele săptămâni, ca să poți păstra un oarecare echilibru în aceste relații.

Horoscop 5 octombrie – Fecioară

Pot să apară fel de fel de probleme cu cei din anturajul apropiat, dar dacă vei dori să fii tu cel cumsecade, care ascultă, înainte de a vorbi, vei găsi soluțiile cele mai potrivite.

Horoscop 5 octombrie – Balanță

Sunt posibile neplăceri legate de bani sau de alte resurse pe care le primești pentru munca depusă. Pot să apară întârzieri care să îți încurce multe planuri.

Horoscop 5 octombrie – Scorpion

Te răzgândești, posibil de mai multe ori și faci ce te taie capul, fără să te gândești la consecințe, doar pentru că ești convins că farmecul tău este irezistibil.

Horoscop 5 octombrie – Săgetător

Începe o perioadă complicată pentru relațiile cu cei pe care acum îi consideri prieteni sau protectori. În curând, ar putea avea o cu totul altă calitate în viața ta.

Horoscop 5 octombrie – Capricorn

Se pot strica relațiile cu prietenii sau cu rudele, din cauza unor lucruri pe care ai încercat să le ascunzi sau le-ai spus când și cum ai vrut tu, nu când ar fi trebuit.

Horoscop 5 octombrie – Vărsător

Încep să se vadă dezavantajele unei oferte de colaborare pe care ai primit-o sau poate acum începi să înțelegi ce se ascundea în spatele cuvintelor frumoase.

Horoscop 5 octombrie – Pești

Vei fi nevoit să renunți la unele dintre planurile de viitor, deocamdată, sau doar să le analizezi foarte serios, ca să stabilești care dintre ele merită să faci eforturi reale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: