image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo s-ar fi căsătorit în secret în Maroc: Cine a organizat nunta

O revistă mondenă a dezvăluit că Cristiano Ronaldo a spus adio burlăciei - portughezul s-ar fi căsătorit în mare secret cu partenera sa, Georgina Rodriguez, într-o ceremonie care a avut loc în Maroc, departe de paparazzi.

Zvonurile apăruseră de mai multă vreme, mai ales după ce jucătorul şi-a prezentat iubita mamei sale în Madeira. Dar totul a luat amploare după show-ul MTV European Music Awards. Decizia a fost luată după participarea împreună la acel eveniment unde prietenii apropiaţi au aflat că fotbalistul şi iubita sa au hotărât să spună "Da" în faţa ofiţerului stării civile.

Pentru a evita orice indiscreţie, cei doi au stabilit ca ceremonia să se desfăşoare departe de ochii curioşilor, iar prietenul Badr Hari, campionul de kickboxing, a fost cel care a făcut toate aranjamentele în Maroc.

Şi mama lui Cristiano Ronaldo, Dolores Aveiro, a fost cea care a insistat ca fiul său să se căsătorească - mai mult, CR7 şi-ar fi modificat şi testamentul. Iniţial, de toate afacerile lui s-ar fi ocupat mama lui, acum au fost introduse prevederi referitoare la Georgina Rodriguez.

Cristiano Ronaldo (34 de ani) și Georgina Rodriguez (25 de ani) formează un cuplu din 2016 și au împreună o fetiță, Alana Martina dos Santos Aveiro, născută în noiembrie 2017. Starul portughez mai are alți 3 copii: Cristiano jr. (9 ani) și gemenii Mateo și Eva Maria (2 ani).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: