image
Sursa foto: Getty Images

Naționala Braziliei și Tite și-au strâns mâna: Decizia finală în cazul selecționerului

Tite a semnat o nouă înțelegere cu naționala Braziliei, în ciuda eșecului de la Campionatul Mondial din Rusia. Conform noii înțelegeri, antrenorul brazilian va pregăti naționala lui Neymar și Coutinho până în anul 2022. În vârstă de 57 de ani, Tite antrenează naționala Braziliei din vara anului 2016.

"Federația ne-a oferit condițiile de a construi un mediu de unitate, profesionalist. E o provocare și suntem fericiți să-i facem față, fiind deja focusați pe următoarele noastre meciuri și competiții", a declarat Tite după semnarea noului acord.

Înainte de Brazilia, Tite a mai antrenat mai multe cluburi din Brazilia, dintre care Juventude, Gremio, Sao Caetano, Corinthians, Palmeiras, dar și două cluburi din Emirate, Al Ain și Al Wahda.

Brazilia nu s-a ridicat la așteptările fanilor la Cupa Mondială, fiind eliminată de Belgia, care a reușit să ocupe locul 3 pe podium. Următorul meci pe care-l vor disputa brazilienii va fi în septembrie, când vor întâlni Statele Unite, într-un amical. Următorul turneu la care va lua parte Brazilia va fi Copa America, competiție la care naționala condusă de către Tite va fi țară gazdă.

Brazilia este singura naţională din lume cu cinci titluri mondiale. Ultimul a fost cucerit însă în 2002, iar de atunci selecţionata auriverde nu a mai ajuns niciodată în vreo finală.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: