image
Sursa foto: jurnal.md

Unul dintre supraviețuitorii exploziei povestește detalii terifiante: „Tatăl copilului striga în agonie” (VIDEO)

Detalii cutremurătoare despre momentul exploziei din sectorul Râșcani. Unul dintre locatarii blocului, care a reușit să iasă singur de sub tavanul prăbușit peste el, a povestit, în direct la Jurnal TV, despre tragedia cumplită care s-a abătut peste locatarii casei.

Mocreac Alexandru, în vârstă de 56 de ani, locuia la etajul 14 al blocului. În momentul tragediei de sâmbătă seara, era acasă și se pregătea de somn.

Am auzit o bubuitură, apoi a urmat o lovitură - a căzut tavanul peste mine și mi-am pierdut cunoștința. Când mi-am revenit, am auzit deja pompierii, am înțeles că s-a întâmplat ceva grav. Și am început să caut cum să ies”, povestește Alexandru Mocreac.

Alexandru MocreacAlexandru Mocreac

Bărbatul spune că a reușit să iasă după ce a spart un dulap pe care se sprijinea o parte din tavan.

Am spart dulapul, am ieșit, căzând, iar urcând. Cineva striga după ajutor. Am reușit să ies, deja m-au ajutat doi pompieri, m-au scos la scară”, mai spune bărbatul.

Totodată, Alexandru Mocreac a povestit că a auzit strigătele disperate ale tinerei profesoare care și-a pierdut viața sub ruine, împreună cu fiul ei de patru ani.

Am auzit cum striga după ajutor de sub bucățile de beton. Atunci n-am înțeles cine era, pe urmă am aflat că era ea. Dar soțul ei îl striga pe băiat. Băiatul nu răspundea. Soțul era deasupra, în agonie, și striga băiatul, iar soția striga de sub plăcile de beton: Ajutor... ajutor... ajutor....”, a spus bărbatul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: