image
Sursa foto: facebook.com/pistrinciuc.vadim

Mesajul unui deputat, către polițiști: „Dacă se va întâmpla ceva, voi veți fi țapii ispășitori, nu cei care v-au dat ordine”

Deputatul PLDM Vadim Pistrinciuc îndeamnă protestatarii să rămână calmi în orice situație, iar pe polițiști - să țină cont de faptul că, dacă s-ar întâmpla ceva, ei ar fi țapii ispășitori și nu cei care le-au dat ordine.

„Trolling-ul pe internet e tolerabil. Însă la noi s-a trecut la trolling - acțiune, care implică oameni. Trolling-ul cu oamenii e foarte periculos. Această acțiune depășește limitele legalității chiar și pentru standardele noastre. Aducerea oamenilor, instalarea surselor de foc în locul unui miting poate fi considerat ca incitare la ciocniri și haos. Fac un apel către superiorii din poliție - cât nu e târziu, reveniți la tacticile de serviciu și lăsați trolling-ul politicienilor. Dacă se va întâmpla ceva, voi veți fi țapii ispășitori - nu cei care v-au dat ordine. Un mesaj către protestatarii pașnici - nu vă lasați provocați, orice ar fi, orice ar spune, dacă se ating sau vă trag - lasați-i în voia lor. O voce înseamna mult, mai multe voci pot acoperi orice. Nu violenței!”, este mesajul deputatului Vadim Pistrinciuc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: