image
Sursa foto: marca.com

Finalista Ligii Campionilor, dezlănțuită pe Santiago Bernabeu

În penultima etapa din Primera Division, Real Madrid s-a distrat cu Celta Vigo, pe Santiago Bernabeu.

În absența lui Cristiano Ronaldo, accidentat, Gareth Bale a ieșit la rampă pentru madrileni. Mai întâi, galezul a deschis scorul după ce a scăpat singur cu portarul, la capătul unui atac fulgerător al madrilenilor. Bale a plecat de la limita ofsaidului și a finalizat cu un șut în stânga goalkeeper-ului.

Bale a realizat dubla în minutul 30, cu un șut de excepție! Galezul a fost lansat în dreapta, a ajuns mingea în apropiere de linia de fund și a trecut-o printre picioarele unui adversar, pentru a intra în careu și a și-o face totodată pe șut. Bale a șutat puternic cu stângul și a propulsat balonul sub bară.

Isco a stabilit scorul la pauză, cu un șut superb de la 16 metri, de pe linia careului mare și a făcut 3-0 pentru madrileni.

În repriza secundă, puștiul Achraf Hakimi l-a învins și el pe Alvarez la capătul unui atac rapid, finalizat cu un șut printre picioarele portarului de la Celta. Seara de coșmar a oaspeților a fost completată de autogolul lui Sergio Gomez, care a deviat în propria poartă o centrare de pe stânga trimisă de Marcelo, în ziua în care a împlinit 30 de ani.

Germanul Toni Kroos a stabilit scorul final, 6-0 pentru Real, după o fază la care apărarea Celtei a fost făcută șah-mat. Germanul a punctat cu stângul, din careu, din pasa lui Modric.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: