image
Sursa foto: Ronaldo, Georgiana

Ronaldo a cheltuit o avere cu iubita lui, în doar 15 minute: Ce au descoperit englezii

Cristiano Ronaldo (33 de ani) și prietena sa Georgiana Rodriguez au profitat de timpul liber pe care l-a primit starul portughez de la Juventus pentru a da o fugă până la Londra, alături și de băiețelul lui Cristiano Junior.

Cei trei au fost prezenți și la Turneul Campionilor, acolo unde ”CR7” a fost protagonistul unui moment haios, când a prins o minge, după care seara au cinat la luxosul și exclusivistul restaurant Scott's de Mayfair.

Acolo, Ronaldo și Rodriguez s-au delectat cu două sticle de vin, pentru care fotbalistul a achitat suma de 30.940 de euro și pe care le-a consumat în doar 15 minute! Potrivit jurnaliștilor de la ”The Sun”, Cristiano Ronaldo a comandat o sticlă de Richebourg Grand Cru, cel mai scump vin din lume, în valoare de 20.628 de euro! Acea sticlă, care de obicei nu este oferită clienților obișnuiți, este dedicată doar oaspeților cu statut VIP.

După aceea, Cristiano și Georgiana s-au delectat cu un Pomerol Petrus, din 1982, evaluat la 10313 euro, pe care nu au terminat-o, însă. Cei doi tineri au sărbătorit astfel primul an împlinit al fiicei lor Alana Martina.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: