image
Sursa foto: gazzettadelsud.it

O tânără de 20 de ani, din Republica Moldova, și-a îngropat copilul nou-născut în grădina bătrânei de care îngrijea

O tânără de 20 de ani, originară din Republica Moldova, care muncea îngrijitoare într-o provincie din Italia, și-a îngropat copilul nou-născut în grădina casei unde lucra. Descoperirea macabră a fost făcută de o femeie din România, care muncește acum în casa în care lucrase până acum câteva luni tânăra din RM.

Potrivit publicației Gazzetta del Sud, totul s-a întâmplat în localitatea Cirò, din provincia Crotone. Românca a descoperit trupul neînsuflețit al micuțului în timp ce făcea munci de grădinărit. La un moment dat, a zărit un colț de pungă ieșit din pământ, în care a găsit fătul în stare avansată de putrefacție. Totul s-a întâmplat pe 26 martie curent.

Românca a alertat imediat oamenii legii, care au ajuns în scurt timp la tânăra din Republica Moldova, care lucrase în aceeași casă până în decembrie a anului trecut.

Interogată, moldoveanca le-a spus oamenilor legii că a rămas însărcinată în Republica Moldova, că a născut singură înaintea Crăciunului, că micuțul s-a născut mort și că, panicată fiind, a decis să îngroape copilul în grădină.

Acum sunt așteptate rezultatele autopsiei pentru a se afla dacă, într-adevăr, copilul s-a născut mort, așa cum spune tânăra.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: