image
Sursa foto: Profimedia

Floyd Mayweather și-a făcut cadou de Crăciun un ceas de 18 milioane de dolari

Floyd Mayweather Jr. (44 de ani) nu s-a sfiit niciodată să își arate bogăția, lucru ce i-a câștigat supranumele de ”Money”.

Cu ocazia Crăciunului, legendarul boxer și-a făcut un cadou extravagant, un ceas ce valoarează 18 milioane de dolari.

Fostul mare pugilist s-a lăudat pe rețelele de socializare cu noua sa achiziție și le-a transmis un mesaj lipsit de modestie urmăritorilor săi: ”Am ajuns în top fără să îmi pese de nimeni, așa că de ce ar trebui să îmi pese acum. Am dat 18 milioane de dolari pe ceasul acesta!”

Ceasul pe care Floyd Mayweather și l-a făcut cadou de Crăciun face parte din colecția ”Billionaire” a celor de la Jacob&Co. Piesa este încrustată cu diamante de 260 de carate.

Floyd ”Money” Mayweather este un avid colecționar de ceasuri scumpe.

"Dacă plec în vacanță 30 de zile, îmi iau 30 de ceasuri", spunea Mayweather în legătură cu celebra sa colecție de ceasuri în urmă cu câțiva ani.

Ceasurile nu sunt singura pasiune a lui Floyd Mayweather. Fostul mare pugilist colecționează și mașini de lux.

În total, Floyd are 7 Rolls-Royce-uri negre, pe care a ținut să le prezinte publicului, în timp ce purta la gât niște lanțuri groase din aur și o mulțime de brățări la mâini. Alături de ele erau alte două supermașini: un Ferrari 488 și un Maybach, ambele negre.

Ultimele două valorează împreună peste 1,75 de milioane de euro, fiind făcute pe comandă specială, în timp ce cele 7 Rolls Royce-uri costă în total aproape 2.1 milioane de euro (aproximativ 300.000 de euro bucata).

Mayweather are o avere estimată la aproximativ 450 de milioane de dolari, iar, în total, ”Money” a câștigat peste un miliard de dolari.

Floyd Mayweather Jr. a adunat peste 450 de milioane de dolari, potrivit publicației Forbes. Numai că pugilistul susține că averea sa este aproape triplă, și anume de 1,2 miliarde de dolari.

De altfel, când încă boxa, Mayweather Jr. a deținut recordul de cel mai bine plătit sportiv în activitate și primul sportiv în activitate care depășește un miliard de dolari.

Cel mai bogat sportiv din istorie este Michael Jordan. Fostul baschetbalist are o avere de 2,62 de miliarde de dolari, potrivit celor de la Forbes. El este urmat de jucătorul de golf Tiger Woods.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: