image
Sursa foto: Getty Images

Spovedania lui Mike Tyson: M-am culcat cu mamele, surorile şi verişoarele prietenilor mei

Celebrul boxer Mike Tyson, 53 de ani, continuă filmările pentru podcastul Hotboxin şi în fiecare dintre episoade povesteşte povesteşte lucruri prin care vrea să şocheze. E conştient că aşa face şi bani.

Aşa cum a fost în episodul în care a afirmat că i-ar fi mai uşor dacă ar muri şi că aşteaptă să se întâmple. Sau când a povestit până unde l-a dus dependenţa de adrenalină.

Acum, fostul sportiv face noi afirmaţii surprinzătoare: "Când eram tânăr eram un animal. Cu bani. Am dat bani oamenilor, am dat tuturor. Am sărbătorit cu toată lumea şi am făcut sex cu mamele, cu surorile şi cu verişoarele prietenilor mei. Am cumpărat o mulţime de maşini pentru femei", a susţinut Tyson.

Şi ca de fiecare dată, "Iron" Mike spune că regretă şi că facă tot ce este omeneşte posibil să nu repete greşelile tinereţii. "Am fost bolnav şi habar nu aveam. Eram atât de bolnav şi nu aveam habar.Acum lucrez la arta umilinţei. Nu vreau ca persoana care am fost înainte să revină. Pentru că dacă apare, va fi însoţit de iad. Poate că par un tip dur, dar îl urăsc pe acela, îmi este frică de el", a mai spus Tyson, citat de Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: