image
Sursa foto: jurnal.md

VIDEO: Tauber, scandalizată de descinderea poliției la OrheiLand: „Sunteți sub plintus, părăsiți teritoriul!”

Deputata Marina Tauber s-a opus azi încercării poliției de a evacua vizitatorii parcului de distracție Orheiland de la Orhei, în conformitate cu prevederile deciziei CNESP, adoptată la 20 ianuarie, care prevede închiderea zonelor de agrement și a parcurilor de distracție din cauza noului val de Covid. Deputata a somat poliția „să elibereze teritoriul parcului privat” și a strigat că ea se ghidează de „decizia Consiliului raional Orhei” (a CTESP Orhei n.red.) adoptată la 21 ianuarie și revăzută la 25 ianuarie care nu a instituit astfel de restricții.

„Noi ca fracțiune suntem contra acestor măsuri și faptul că dumneavoastră primiți indicații din Chișinău este treaba dumneavoastră. Puteți să faceți ceea ce vreți, noi avem hotărârea raională. Cu cea națională mergeți la Chișinău. Vă rog să părăsiți acest parc. Cred că dumneavoastră încălcați legea. În calitatea mea deputat, vă cer să părăsiți teritoriul parcului. Eu respect deciziile raionale, ați intrat pe teritoriu privat. Stimați domni, fiți mai serioși”, le-a reproșat polițiștilor deputata Marina Tauber.

„Poliția deja a ajuns sub plintus, ce faceți voi? Eu știu de decizia Comisiei raionale, ceea ce-mi arătați n-are nicio legătură. Ieșiți de pe teritoriul parcului privat. Părăsiți teritoriul. Fiți mai serioși”, le-a reproșat polițiștilor deputata atunci când aceștia i-au prezentat decizia CNESP.

Puteți urmări în imaginile de mai jos modul în care autoritățile de la Orhei se opun aplicării deciziei CNESP.

Noutăţile partenerilor

comentarii: