image
Sursa foto: Chișinău Fail

Chișinău: Momentul în care o mașină cotește neregulamentar, după care o ia pe contrasens, chiar sub nasul poliției (VIDEO)

Serviciul protecție internă și anticorupție al MAI a demarat o anchetă de serviciu după ce un șofer din capitală a încălcat cras regulamentul circulației rutiere chiar sub nasul unui echipaj de poliție.

Din imaginile video apărute pe rețelele de socializare se vede cum șoferul vrea să întoarcă neregulamentar, peste două linii neîntrerupte, apoi se răzgândește și o ia pe contrasens. Totul s-a întâmplat chiar în centrul capitalei, aproape de bulevardul central.

În urma apariției imaginilor video pe rețelele de socializare, Serviciul protecție internă și anticorupție al Ministerului de Interne (SPIA) a anunțat că s-a autosesizat.

„În acest context, a fost identificat automobilul și proprietarul acestuia întru documentarea cazului conform legislației în vigoare. Totodată, potrivit imaginilor video, în imediata apropiere, se afla un echipaj distinctiv al poliției. Astfel, în scopul examinării obiective și echidistante a tuturor acțiunilor și inacțiunilor comise de către angajații poliției, de către SPIA a fost inițiată anchetă de serviciu”, se spune în comunicatul SPIA.

Totul este în regulă?

Totul este în regulă? Multumesc pentru video Vadim Posted by chisinau.fail on Saturday, 11 July 2020

Noutăţile partenerilor

comentarii: