image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid ar putea renunța la una dintre vedetele clubului pentru Salah! Ce ofertă au pregătit ”Galacticii”

Salah continuă să impresioneze în tricoul lui Liverpool, iar evoluțiile sale au atras privirile echipelor de top din Europa.

Una dintre acestea este Real Madrid care a pregătit deja o ofertă la adresa echipei antrenate de Jurgen Klopp pentru atacantul egiptean.

Nu este pentru prima dată când se speculează faptul că Mohamed Salah este dorit de Real Madrid, dar de această dată, ”galacticii” sunt pregătiți să renunțe chiar și la una dintre vedetele clubului.

Potrivit Mundo Deportivo, Real Madrid vrea să se asigure că Salah va juca pe Santiago Bernabeu în sezonul următor și, pentru a face acest lucru, Florentino Perez este gata să îl cedeze pe Hazard și să plătească o sumă considerabilă pentru fotbalistul din Egipt.

Contractul lui Salah cu formația din Premier League va expira abia în 2023, iar cota sa de piață este de aproximativ o sută de milioane de euro. La Real Madrid, Hazard este sub contract până în 2024, dar accidentările repetate nu i-au permis să se ridice la nivelul așteptărilor în campionatul Spaniei.

Cota lui Hazard s-a prăbușit după transferul la Real Madrid. La Chelsea, atacantul belgian valora 150 de milioane de euro, dar evoluțiile slabe la Real Madrid și accidentările repetate au făcut ca valoarea de piață a fotbalistului să ajungă la 25 de milioane de euro.

Fotbalistul ofensiv care este recunoscut pentru modestia de care dă dovadă în viața de zi cu zi nu pare că ar vrea să fie la fel de "umil" și în negocierile pe care le poartă cu șefii lui Liverpool pentru un nou contract.

Conform The Mirror, citat de talksport.com, Salah câștigă în prezent aproximativ 200.000 de lire pentru săptămână, dar ar vrea să aibă o creștere salarială consistentă pentru a rămâne la Liverpool.

Sursa menționată vorbește de o sumă de 500.000 de lire pe săptămână pe care agenții lui Salah au avansat-o la negocieri, dar conducerea lui Liverpool pare hotărâtă să nu plăteasca un asemenea salariu, indiferent de numele fotbalistului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: