image
Sursa foto: as.com

Karim Benzema are din nou probleme cu legea: A fost acuzat de tentativă de răpire

Karim Benzema (30 de ani) are din nou probleme cu legea. Atacantul lui Real Madrid este acuzat, în Franța, că ar fi implicat într-o tentativă de răpire. Victima ar fi chiar un cunoscut al lui Benzema.

Francezii de la Mediapart au anunțat că Benzema a revenit în vizorul autorităților franceze după ce un agent care a lucrat pentru jucătorul lui Real Madrid a depus o plângere la Poliție în care îl acuză pe atacantul de 30 de ani de tentativă de răpire. Totul s-ar fi petrecut pe 7 octombrie, după meciul dintre PSG și Olympique Lyon, scor 5-0.

Leo D'Souza, un agent care a lucrat și cu Benzema a precizat că șoferul atacantului și câteva rude ale lui Benzema au încercat să-l răpească, la ordinul nouarului de la Real Madrid. Disputa ar fi plecat de la suma de 50.000 de euro, bani pe care Karim Benzema ar fi trebui să-i primească de la un sponsor din străinătate, prin intermediul lui Leo D'Souza.

Avocatul lui Benzema ar fi negat aceste acuzații, dar sursa precizată notează că atacatorii s-au deplasat imediat după incident la hotelul în care era cazat în acea seară atacantul lui Real Madrid.

Dacă afirmațiile agentului se dovedesc a fi adevărate, acesta ar fi al doilea scandal uriaș în care ar fi implicat atacantul lui Real Madrid. În 2015, Karim Benzema a fost acuzat că l-a șantajat pe fostul său coechipier de la echipa națională, Mathieu Valbuena, într-un scandal sexual.

Karim Benzema a fost reținut de către poliția franceză în 2015 și plasat în custodie, din cauza acuzațiilor de complicitate în cazul de șantaj în care mai multe persoane, printre care și Djibril Cisse, l-au amenințat pe Valbuena că vor face publice imagine erotice cu el și iubita sa, furate de pe telefonul mobil al acestuia, dacă nu primesc o sumă de bani.

Benzema ar fi fost contactat de un apropiat de-ai lui și i s-a spus despre această înregistrare. Ulterior, Benzema a avut o întâlnire cu Valbuena în care au discutat despre acest lucru, iar Benzema l-ar fi îndemnat pe Valbuena să plătească cei 150.000 de euro solicitați.

Din cauza scandalului sexual în care a fost implicat, atacantul lui Real Madrid a ratat și Euro 2016, el nefiind inclus în lot de către selecționerul Didier Deschamps, asta după inclusiv premierul Franței de la acea vreme a spus că acesta nu ar mai trebui să fie selecționat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: