image
Sursa foto: descopera.ro

O boală misterioasă a lăsat o tânără fără simţuri. Medicii nu reuşesc să descopere cauza

O tânără de 15 ani din Smithville, Missouri, şi-a pierdut permanent simţul vederii, mirosului şi gustului, iar medicii nu pot detecta cauza bolii misterioase de care suferă.

Jordyn Walker se luptă cu o boală de mai bine de un an de zile care a lăsat-o fără mare parte dintre simţuri. Conform Tech Times, în iulie 2017 a resimţit primele simptome, inclusiv o durere de stomac. Atunci medicii au determinat că este vorba despre o colică sau o inflamaţie a colonului.

La scurt timp, ochii, nasul şi urechile sale au început să sângereze, fapt ce i-a provocat pierderea simţului mirosului şi gustului. Testele nu au arătat, însă, că ar exista o problemă, iar părinţii ei au crezut că este doar o întâmplare.

Un an mai târziu, fata a fost transportată de urgenţă la Spitalul Universitar din Kansas, după ce a vomitat, a avut diaree şi a resimţit o durere insuportabilă la nivelul stomacului. Faţa sa s-a inflamat rapid, lucru ce a alarmat medicii, relatează Descoperă.ro.

Medicii au supus-o imediat unei intervenţii chirurgicale pentru a îndepărta oasele de la nivelul feţei pentru reducerea umflăturii. Din nefericire, presiunea crescută a dus la pierderea vederii. În prezent, părinţii tinerei încearcă să strângă fonduri pentru a putea descoperi cauza acestei boli.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: