image
Sursa foto: Getty Images

Mourinho, obligat să câștige sau pleacă: Cum se poate salva portughezul dacă nu-l va învinge pe Benitez

Șefii lui Manchester United i-ar fi dat ultimatum lui Jose Mourinho! Portughezul trebuie să câștige împotriva lui Newcastle, ori pleacă de pe "Old Trafford". Presa britanică scrie că singura salvare a lui "Mou", dacă nu va câștiga, ar fi doar dacă Zinedine Zidane "va lua distanță față de club". Numele francezului este tot mai vehiculat ca posibil înlocuitor al lui Mourinho.

Jose Mourinho se apropie încet, dar sigur, de despărțirea de Manchester United. Ar putea fi demis chiar săptămâna viitoare în cazul în care mai face încă un pas greșit în campionat, notează The Sun. După două sezoane în care a reușit să câștige Cupa Ligii și Europa League, Mourinho pare să nu mai poată redresa corabia.

Manchester United are cel mai slab început de sezon din 1989 încoace, iar problemele sunt și mai mari în condițiile în care tehnicianul portughez este în relații tot mai tensionate cu starurile echipei, în special cu mijlocașul francez Paul Pogba. Mourinho pare să fi pierdut susținerea fanilor, care i-au cerut demisia după 1-3 cu West Ham United, în ultima etapă din campionat.

Manchester e pe locul 10 în Premier League după 7 etape și a fost eliminată de Derby County din Cupa Ligii după executarea loviturilor de departajare. În Champions League stă un pic mai bine, cu 4 puncte acumulate în 2 meciuri. În ultimul meci, Mourinho a bifat al patrulea meci consecutiv fără victorie, 0-0 cu Valencia.

Potrivit Daily Mail, fanii lui United vor putea scăpa de Mourinho doar dacă britanicii îi vor plăti antrenorului în vârstă de 55 de ani nu mai puțin de 12 milioane de lire.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: