image
Sursa foto: Jurnal.md

Omorul fetiței de doi ani, la Ciocana: Ce a arătat expertiza psihiatrică în cazul celor doi tineri bănuiți de crimă // VIDEO

Tânăra de 19 ani și iubitul acesteia, tot de 19 ani, care ar fi omorât o fetiță de un an și zece luni, apoi i-au aruncat corpul neînsuflețit într-o pădure de la Ciocana, erau perfect conștienți de acțiunile lor în momentul crimei. Asta a arătat expertiza psihiatrică, spune procurorul de caz.

Cei doi suspecți au fost aduși astăzi din nou în fața instanței, unde urmează să le fie prelungită măsura de arest, la demersul procurorilor.

(actualizare 15:21) Judecătorii au admis demersul procurorilor, iar cei doi tineri rămân în arest pentru încă 30 de zile.

jurnal.md

„Expertiza psihiatrico-psihologică a fost efectuată, persoanele sunt recunoscute responsabile pentru faptele săvârșite. Concluziile expertizei urmează să fie anexate la cauza penală. Nu putem, în baza acestei expertize, să spunem exact în ce stare erau la comiterea omorului, dar cert este că erau conștienți”, a precizat Anastasia Juravliova, procurorul care gestionează cauza penală.

Totodată, Anastasia Juravliova a declarat că au fost dispuse o serie de alte expertize și că se întreprind mai multe acțiuni de urmărire penală.

„Ei nu-și recunosc vina, dar colaborează cu ancheta. Considerăm că la moment există probe suficiente în privința lor, dar pentru a fi o urmărire penală complexă noi trebuie să efectuăm toate acțiunile de urmărire penală posibile”, a punctat procurorul Anastasia Juravliova.

jurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: