image
Sursa foto: jurnal.md

Conducătorul unui Audi A6 cu revizia tehnică falsificată, reținut la frontieră

Un locuitor al satului Țânțăreni, raionul Anenii Noi este documentat de către polițiștii de frontieră pentru uz de fals în acte. Bărbatul a fost reținut pentru verificări suplimentare în punctul de trecere Briceni pe sensul de ieșire din țară la primele ore ale dimineții de astăzi.

Pentru autorizarea trecerii frontierei de stat la linia de control s-a prezentat mijlocul de transport de model Audi A6 fiind înregistrat de către autoritatea competentă a Italiei.

Conducătorul auto în vârstă de 38 de ani a fost supus controlului de nivel doi în urma constatării unor nereguli asupra stiker-ului ce validează revizia tehnică a mașinii.

În rezultatul examinării documentului, s-a stabilit incorectitudinea aplicării reviziei tehnice pentru anul curent, cât și lipsa acesteia în ultimii patru ani.

Audiat, bărbatul a comunicat că nu este în cunoștință de cauză privind neregulile depistate întrucât a apelat la ajutorul unei persoane necunoscute pentru perfectarea documentelor necesare. 

Deține mașina respectivă din anul 2016 și nu a avut nici o problemă până în prezent.

Astfel, mijlocul de transport a fost indisponibilizat în PTF Briceni, iar cetățeanul moldovean a făcut cale întoarsă de la frontieră.

Cercetările sunt dispuse în continuare de către polițiștii de frontieră până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: