image
Sursa foto: colaj Jurnal.md

Șoferița Porsche-ului, beată-criță la volan: Ar fi provocat cel puțin 3 accidente și a fost condamnată la 6 luni de pușcărie

Șoferița mașinii de marca Porsche Cayenne, care a provocat teribilul accident de ieri de la Buiucani, ar fi fost implicată anterior în mai multe accidente rutiere și ar fi urcat beată la volan în repetate rânduri. Despre aceasta vorbesc mai multe imagini video și informații care au invadat rețelele de socializare.

Mai mult, șoferița teribilistă de 33 de ani ar fi fost condamnată la șase luni de închisoare, după un accident provocat în anul 2017.

Filmulețul de mai jos a fost plasat pe rețelele de socializare de mai mulți internauți. Din imagini se vede că femeia, beată fiind, se încăpățânează să conducă mașina, în timp ce o amică încearcă din răsputeri s-o oprească.

„Ești o potențială ucigașă!”, strigă vocea de după cadru.

Totodată, în spațiul public au apărut și informații din dosarul penal pe numele femeii de 33 de ani. Potrivit Deciziei Curții Supreme de Justiție, șoferița NU avea dreptul să urce la volan.

docdoc

În mediul online au mai apărut două filmulețe care arată că mașina femeii a fost implicată în cel puțin alte două accidente rutiere și că aceasta a fugit de la fața locului în ambele cazuri. Și în aceste imagini martorii accidentului spun că șoferița, care se afla în mașină cu un bărbat, ar fi fost beată în momentul impactului.

Amintim că accidentul care a bulversat întreaga țară a avut loc ieri, în jurul orei 14:00, la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu, din sectorul Buiucani al capitalei. Un om a murit, iar alți 24, inclusiv copii, au fost răniți după ce mașina a intrat cu viteză într-un troleibuz de pe linia 21.

Potrivit poliției, nenorocirea s-a produs în timp ce șoferița mașinii marca Porsche Cayenne a trecut la culoarea roșie a semaforului cu viteză excesivă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: