image
Sursa foto: captură video

Mike Tyson, aproape să-i "zboare" capul antrenorului său. "Cel mai rău om al planetei" revine în ring pe 28 noiembrie

La 54 de ani, Mike Tyson arată că încă nu și-a pierdut din ferocitatea care l-a făcut celebru. Fostul campion mondial al greilor se antrenează din greu pentru revenirea în ring, programată pe 28 noiembrie, împotriva unuia dintre cei mai mari pugiliști din istorie, Roy Jones Junior.

Tyson ia în serios toate antrenamentele, iar la ultimul dintre acestea a fost aproape să-l facă knock out pe antrenorul său, Rafael Cordeiro. După o combinație la palmare, "Iron Mike" l-a "șters" pe antrenor cu un croșeu năprasnic de dreapta, care a fost aproape să-i "zboare" capul.

Filmulețul a fost postat chiar de antrenorul lui Tyson, alături de descrierea: "Precizie!"

Mike Tyson nu a glumit și și-a fixat data revenirii în ring. După niște amânări, a rămas stabilit ca pe 28 noiembrie să aibă loc marele meci cu Roy Jones Junior, unul dintre cei mai tehnici și spectaculoși boxeri din istorie.

Supranumit "cel mai rău om al planetei", Tyson va lupta într-un meci de 8 runde, în California, sub egida California State Athletic Comission, așa că totul este cât se poate de oficial.

De cealaltă parte, Roy Jones Junior este și el gata de luptă, chiar de mulți ani, așa cum spune. În plus, fostul mare campion la 4 categorii de greutate e convins că Tyson îl va vâna din prima secundă și va căuta knock out-ul caracteristic, însă nu se teme și știe că forma sa fizică este mult peste cea a lui Tyson.

În vremurile sale de glorie, Jones era recunoscut pentru viteza sa și pentru o tehnică incredibilă.

Roy Jones Junior, în vârstă de 51 de ani, a fost campion mondial la categoriile mijlocie, supermijlocie, semigrea și grea. Ultima dată, americanul a luptat în februarie 2018, când l-a învins pe Scott Sigmon, însă a continuat să se antreneze constant. Roy Jones Junior are în palmares 66 de victorii, dintre care 47 prin KO și 9 înfrângeri.

Mike Tyson a urcat ultima dată în ring în 2005, când a pierdut în fața lui Kevin McBride. Tyson deține recordul de precocitate pentru cel mai tânăr campion mondial din istoria categoriei regină, în 1986, când avea 20 de ani.

"Iron" Mike are în palmares 50 de victorii, dintre care 44 obținute înainte de limită și 6 înfrângeri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: