image
Sursa foto: Getty Images

Eroul săptămânii în cupele europene: A jucat nebuneşte, deşi a aflat înainte de meci că fratele i-a murit

Eintracht s-a impus cu 4-1, în etapa a doua din grupele Europa League, contra lui Lazio. Unul dintre jucătorii gemanilor, Lucas Torro, a evoluat "nebuneşte", după ce a aflat că fratele său, de doar 27 de ani, a murit. Fotbalistul a vrut să îşi arate astfel respectul faţă de fratele său.

Antrenorul lui Eintracht, Adi Hütter, a surprins după meciul contra italienilor, când a dezvăluit că jucătorul său, Lucas Torro, a vrut să evolueze în meciul cu Lazio, deşi trecea printr-o astfel de dramă.

"Lucas mi-a spus înainte de începutul partidei că este în doliu, dar a dorit să joace din tot sufletul. I-am spus că dacă nu poate să joace nu este nicio problemă, l-am lăsat să aleagă singur.

Noi suntem aproape de el, durerea noastră este mare şi umbreşte bucuria din urma victoriei", a spus Adi Hütter, potrivit gazzetta.it.

Părinţii jucătorului, care se aflau la Frankfurt pentru a vedea partida, au plecat de urgenţă în Spania. Echipa Eintracht i-a dat liber jucătorului să se alăture familiei sale. Mijlocaşul de 24 de ani va reveni la echipă săptămâna următoare, pentru meciul din campionat cu Hoffenheim.

Managerul clubului dn Germania, Fredi Bobic, a spus, potrivit Kicker: "Lucas putea să nu joace cu Lazio, însă a intrat pe teren şi a jucat extraordinar. Nebuneşte!".

Eintracht Frankfurt ocupă primul loc în grupa H din Europa League cu 6 puncte, urmată de Lazio cu 3 puncte, Marseille cu un punct şi Apollon Limasol tot un punct.

Motivele decesului lui Lucas Torro nu se cunosc încă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: