image
Sursa foto: jurnal.md

Horoscop: Taurii au șanse să-și realizeze planurile

Pentru nativii din zodia Balanță astăzi poate fi o zi frumoasă, cu numeroase momente în care te vei bucura de efectele unor decizii inspirate. Orice gest frumos va fi apreciat, cu sinceritate, de cei din jur.

Horoscop vineri 21 decembrie 2018 – Berbec:

Va trebui să faci un efort important și conștient ca să poți vedea partea bună din orice situație, mai ales cele care au legătură cu planurile tale de viitor.

Horoscop vineri 21 decembrie 2018 – Taur:

Sunt șanse să realizezi ceea ce planifici împreună cu unii dintre membrii familiei, cu condiția să nu încalci drepturile altora, cel mai probabil tot din familie.

Horoscop vineri 21 decembrie 2018 – Gemeni:

Este necesar să fii puternic prin convingerile pe care le-ai afirmat în ultima perioadă. Orice ai avea de gând, însă, trebuie să te ferești de exagerări.

Horoscop vineri 21 decembrie 2018 – Rac:

Prima ta grijă ar trebui să fie propria liniște sufletească, nu cine știe ce plan măreț pe care îl proiectezi într-un viitor îndepărtat.

Horoscop vineri 21 decembrie 2018 – Leu:

Oricâte argumente ai avea, nu îți aduce nimic bun să refuzi comunicarea cu cei dragi. Poate vrei să îi înveți ceva anume, dar ai nevoie de cooperarea lor, nu de supărări.

Horoscop vineri 21 decembrie 2018 – Fecioară:

Poate că vor apărea mai multe contradicții în familie, dar dacă vei accepta să discuți calm și frumos cu fiecare, veți ajunge la o înțelegere surprinzător de bună pentru toți.

Horoscop vineri 21 decembrie 2018 – Balanță:

Poate fi o zi frumoasă, cu numeroase momente în care te vei bucura de efectele unor decizii inspirate. Orice gest frumos va fi apreciat, cu sinceritate, de cei din jur.

Horoscop vineri 21 decembrie 2018 – Scorpion:

Ai tendința de a suprima orice impuls generos, deși știi foarte bine că tu ești primul beneficiar al acestor gesturi frumoase, prin bucuria pe care o trăiești.

Horoscop vineri 21 decembrie 2018 – Săgetător:

Ai parte de un context favorabil pentru realizarea unei dorințe pe care ai vrut neapărat să o vezi împlinită pentru că va aduce multă bucurie unor apropiați.

Horoscop vineri 21 decembrie 2018 – Capricorn:

Există o contradicție între ceea ce vrei tu și ceea ce se poate și poți ajunge la un conflict interior care îți va tulbura liniștea, fără să ai vreun avantaj.

Horoscop vineri 21 decembrie 2018 – Vărsător:

Te bucuri de compania unor prieteni frumoși la suflet care știu ce să spună, când să spună și, mai ales, când e mai bine să tacă.

Horoscop vineri 21 decembrie 2018 – Pești:

Realizezi că ai motive de recunoștință pentru că au existat, în anumite momente, oameni care au intervenit în favoarea ta din pură prietenie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: