image
Sursa foto: thesun.co.uk

Stare de urgenţă declarată în statul american Carolina de Nord, din cauza unei furtuni de zăpadă

Guvernatorul statului american Carolina de Nord, Roy Cooper, a declarat vineri stare de urgenţă, având în vedere apropierea furtunii de zăpadă Diego, care va afecta sud-estul ţării în acest weekend, relatează Reuters.

Meteorologii au anunţat că furtuna de zăpada poate crea un strat de zăpadă de până la 30-40 de centimetri în zona statelor Carolina de Nord şi Carolina de Sud.

De asemenea, autorităţile au transmis că există posibilitatea ca atât traficul rutier cât şi cel aerian să fie afectate.

„Carolina de Nord se pregăteşte pentru o furtună de zăpadă majoră şi luăm toate măsurile necesare pentru a putea răspunde în cazul oricărei situaţii”, a declarat guvernatorul Roy Cooper.

În locul impozitului unic pe venit de 10% ar trebui un procent mai mic pentru cei cu venituri mici şi un procent mai mare pentru cei cu venituri mari?

„Zăpada poate fi frumoasă, dar poate fi şi foarte periculoasă. Cer locuitorilor Carolinei de Nord să ia în serios această furtună şi să fie pregătiţi”, a adăugat guvernatorul.

Printre aeroporturile care ar putea fi afectate de condiţiile meteo se numără Asheville şi Raleigh-Durham din Carolina de Nord, Lynchburg şi Roanoke din Virginia şi Greenville-Spartanburg din Carolina de Sud.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: