Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Planul secret al lui Perez: Cum vrea să "transforme" din nou Real Madrid pentru o "dominație mondială"

Florentino Perez vrea o schimbare de strategie la Real Madrid. Prioritară nu mai este acum aducerea de staruri consacrate. Șeful de pe Santiago Bernabeu vrea acum "mici galactici", pe care fie îi va aduce, fie îi va crește pe cei existenți.

Planul său este acela al unei "dominații mondiale", după cum titrează publicația Goal.

Florentino Perez este, practic, cel carea brevetat conceptul de "galactici". În cei 20 de ani câți au trecut de la debutul său la Real, Perez a creat mai multe perioade înfloritoare la echipă. Prima dată a ajuns președinte la Real în 2000, și-a dat demisia în 2006, apoi și-a început al doilea mandat în 2009.

Perez ar fi putut să-l aducă și pe Neymar pe Barnabeu, dar l-a ratat în detrimentul Barcelonei. De atunci, șeful madrilenilor și-a propus să nu mai rateze tineri de perspectivă.

Practic, strategia sa a început deja în ultimii ani, când i-a adus pe Vinicius, Odegaard, Kubo, Diaz, Lunin, Militao sau Fede Valverde, însă acum unii dintre ei sunt împrumutați, iar alții joacă la echipa a doua a clubului.

Cea mai nouă achiziție a Realului este Reinier. Mijlocașul a fost adus în ianuarie pentru 30 de milioane de euro și a semnat contractul la câteva minute după ce a împlinit 18 ani. Acesta a fost coleg cu Vinicius Jr. la Flamengo.

Acum, Perez vrea ca echipa să se bazeze și pe tinerii pe care îi are deja în curte. Unul dintre ei este Martin Odegaard, care este împrumutat la Real Sociedad, acolo unde are un sezon impresionant.

"Scopul meu este tot acela de a juca la Real Madrid. De aceea am semnat. Pentru mine, acela e locul unde vreau să fiu. Simt că m-am îmbunătățit în acești ultimi doi ani, sunt un jucător mai bun, mai puternic și mai matur", a spus Odegaard.

Pe lângă norvegian, Realul îi are deja pe brazilienii Vinicius și Rodrygo, care au confirmat deja.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: