image
Sursa foto: privesc.eu

Alexandru Slusari: „Plagiatul şi Plahotniuc sunt cuvintele cheie care îi unesc pe Ceban şi Radu”

Candidatul PSRM la alegerile din capitală, Ion Ceban, a declarat că una dintre acţiunile sale în calitate de primar va fi inventarierea proprietăţilor municipale, prioritate anunţată anterior de candidatul unic al forţelor antioligarhice la alegerile din capitală, Andrei Năstase. Este clar că această propunerea a fost furată, a menţionat vicepreşedintele Platformei DA, Alexandru Slusari, care a adăugat că „tactica favorită a socialiştilor este pe faţă – să fie la putere, să nu răspundă pentru nimic şi să facă doar promisiuni”.

„Înainte cu două săptămâni de alegeri, Ion Ceban a văzut planul detaliat al Platformei DA privind schimbarea radicală a modului de gestionare a proprietăţilor municipiului şi i-a plăcut foarte tare, că a și decis să-l fure. Plagiatul şi Plahotniuc sunt cuvintele cheie care îi unesc pe Ceban şi Radu”, a scris Alexandru Slusari pe pagina sa de Facebook.

„După aceasta, socialistul a privit conferinţa de presă susţinută de Andrei Năstase din parcul Valea Trandafirilor, care este distrus şi este un simbol al unui management defectuos, dar şi un simbol al activităţii mafiei terenurilor din capitală, şi îndată şi-a adus aminte despre zonele verzi din capitală”, a continuat vicepreședintele Platformei Demnitate şi Adevăr.

În context, Alexandru Slusari a prezentat un exemplu care confirmă faptul că Ceban a furat mai multe propuneri făcute de candidatul unic al forţelor antioligarhice la alegerile din capitală, Andrei Năstase: „Noi propunem să facem o revizuire totală a proprietăților municipale, să clasificăm toate zonele verzi din oraş, pentru a şti ce avem şi ce putem face”, a declarat candidatul PSRM la alegerile din capitală, Ion Ceban. El mai spune că îi pare rău că acest lucru nu a fost făcut până acum, considerând că este rău”.

„Câtă minciună şi făţărnicie pe un milimetru pătrat. Voi până acum aţi fost în cosmos? Trei ani cea mai mare fracţiune de plahasocialişti a votat pentru bugetul municipal. Nu am auzit niciodată ca consilierii municipali să discute despre inventarierea proprietăţilor municipale sau să discute despre curăţenia în parcuri. Voi în tot acest timp nu aţi putut afla ce este în proprietatea oraşului şi ce puteţi face? Ruşine”, a adăugat Alexandru Slusari.

Noutăţile partenerilor

comentarii: