image
Sursa foto: digisport.ro

Așa arată un miliard de dolari într-o poză: Mayweather, alături de Ronaldo, la Supercupa Italiei

Floyd Mayweather e peste tot. Starul boxului mondial a ținut să fie prezent în Arabia Saudită, acolo unde a avut loc Supercupa Italiei, Juventus - AC Milan 1-0. La Jeddah, pugilistul de 41 de ani a pășit pe gazon și a fost chiar și în vestiar, acolo unde a sărbătorit alături de Juve, care și-a trecut în palmares a opta Supercupă a Italiei.

Mayweather s-a dus țintă la Cristiano Ronaldo, marcatorul singurului gol al meciului, și s-a pozat alături de el. Atacantul de 100 de milioane de euro a distribuit rapid poza pe rețelele de socializare, cu titlul: "Sărbătorim alături de fenomen".

Unul dintre fani a avut și o postare inspirată pe rețelele de socializare. În dreptul pozei cu Mayweather și Cristiano Ronaldo, acesta a scris: "Un miliard (n.r.: de dolari) într-o singură poză". De altfel, averile cumulate ale celor două staruri se află chiar în jurul acestei cifre. Potrivit publicațiilor de specialitate, Mayweather aere o avere de 560 de milioane de dolari, în timp ce Ronaldo a adunat între 400 și 450 de milioane. Și pe paginile de socializare ale clubului Juventus a fost postat mesajul: "Campionii sărbătoresc alături de un campion". Jucătorii de la Juve au făcut apoi poze rând pe rând cu Mayweather.

Meciul Juventus - AC Milan s-a terminat cu victoria celor de la Juve, scor 1-0, gol înscris în minutul 61 de Ronaldo. Astfel, Supercupa Italiei este primul trofeu obținut de portughez alături de noua sa echipă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: