image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo a răbufnit, după transferul la Juventus

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus a reprezentat, fără doar şi poate, povestea acestei veri din fotbalul mondial. Starul lusitan are acum motive de supărare, pe unii dintre jurnaliştii spanioli, susţine Marca.

"E supărat şi se simte subevaluat", titrează spaniolii. Astfel, Ronaldo a considerat că mai mulţi dintre ziarişti au fost prietenii săi, iar acum majoritatea se înghesuie să scrie despre cât de bună este Real Madrid fără Ronaldo.

Atacantul de 33 de ani a fost criticat pentru că nu a participat la gala de la Monaco, unde UEFA l-a numit pe Luka Modric jucătorul anului. Totuşi, el i-a scris un mesaj de felicitare croatului, chiar dacă e sigur că el ar fi meritat premiul.

Totuşi, Ronaldo a luat decizia să participe la premiile FIFA The Best, care vor avea loc la Londra, pe 24 septembrie. Mohamed Salah şi Luka Modric sunt cei cu care CR7 va lupta pentru marele premiu.

Cristiano Ronaldo nu a marcat încă deloc pentru noua sa echipă, Juventus, în trei meciuri oficiale, după ce a marcat 450 de goluri în 438 de meciuri pentru Real Madrid, în toate competiţiile.

Juventus l-a cumpărat pe portughezul de 33 de ani, cvintuplu câştigător al "Balonului de Aur", cu 100 de milioane de euro, plus 12 drept bonusuri. Unul din motivele plecării lusitanului ar fi fost și relația rece pe care acesta o avea cu președintele Florentino Perez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: