image
Sursa foto: sport.es

Primul obiectiv al lui Luis Enrique după instalarea pe banca Spaniei

Luis Enrique şi-a stabilit primul obiectiv după instalarea pe banca Spaniei. Vrea să îl convingă pe fostul său jucător de la Barcelona, Gerard Pique, să nu renunţe la naţionala iberică după Cupa Mondială din Rusia, aşa cum intenţionează.

Şi noul director sportiv al Federaţiei Spaniole, Jose Molina, îl vrea pe fundaşul Barcelonei în continuare în tricoul "Furiei Roja".

"E un jucător extraordinar şi mi-ar plăcea să continue cu echipa naţională. Asta este ceea ce antrenorul decide, însă mi-ar plăcea ca niciun fotbalist spaniol să nu renunţe la naţională", a spus Molina, completat de preşedintele Federaţiei, Luis Rubiales: "Pentru un jucător spaniol nimic nu este mai măreţ decât a îmbrăca tricoul naţionalei. Sper că orice fotbalist vrea să vină, indiferent de vârstă".

Pique s-a gândit să renunţe la naţională din cauza conflictului cu fanii Spaniei, din cauza convingerilor sale pro-catalane. "Unii oameni cred că ar fi mai bine să nu fiu aici", a spus apărătorul catalan, fluierat de suporteri la mai multe partide de acasă ale Spaniei.

Gerard Pique a avut o relaţie specială cu Luis Enrique în cei trei ani petrecuţi de antrenor pe Camp Nou, 2014-2017. "Ar trebui să fie clonat", a spus Enrique, în timp ce Pique a declarat că "suntem până la moarte cu antrenorul" după eşecul la scor din 2017 de la Paris, răsturnat însă în returul de pe Camp Nou.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: