image
Sursa foto: Jurnal.md

Cum comentează PD înregistrarea audio în care Botnari dă ordin membrilor de partid să-l susțină pe Dodon la prezidențiale

Conducerea PD evită să spună dacă înregistrarea audio cu secretarul general al PD, Constatin Botnari, este autentică.

Este vorba de înregistrarea publicată de Jurnal TV, în care Botnari, considerat mâna dreaptă a oligarhului Vladimir Plahotniuc, dă indicații membrilor PD să-l susțină pe Igor Dodon la alegerile prezidenţiale.

„Nu ne lăsăm atrași în niciun fel de speculații”, a declarat astăzi vicepreședintele PD, Vladimir Cebotari, solicitat de jurnaliști să spună dacă înregistrarea este autentică.

„Pentru noi sunt considerate mizerabile orice tip de înregistrări care s-ar produce. Credem că este foarte înjositor pentru toată lumea și batjocoritor cei care folosesc astfel de tipuri de instrumente”, a declarat Cebotari.

„Este irațional să mai discutăm dacă astfel de înregistrări sunt valabile sau sunt o făcătură. Știm foarte bine cum aceste înregistrări pot fi jonglate în special de unii care le lansează în spațiul public. Haideți să fim maturi, acesta este îndemnul nostru”, a mai spus Cebotari.

În înregistrarea audio, Constantin Botnari face referire și la un plan privind distrugerea și eliminarea de pe scena politică din Moldova a liderilor opoziției antioligarhice, în frunte cu Andrei Năstase și Maia Sandu.

Botnari vorbește despre eliminarea celor doi de pe arena politică și preluarea electoratului de dreapta de către PD.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: