image
Sursa foto: digisport.ro

Ce răspuns a primit Lopetegui după ce l-a cerut pe Salah: Cum a ratat Real 5 super transferuri într-o vară

Pentru Real Madrid, Mohamed Salah a fost o adevărată obsesie în această vară. Madrilenii au încercat să-l transfere chiar înainte să-l piardă pe Cristiano Ronaldo, însă au reluat firul și după plecarea starului portughez la Juventus, mai ales la solicitarea noului antrenor, Julen Lopetegui, care s-a trezit în imposibilitatea de a nu avea un înlocuitor pentru Ronaldo.

Insistențele lui Real, care a negociat cu impresarul lui Salah, nu au dat niciun rezultat. Ba mai mult, atacantul de 26 de ani le-a "răspuns" madrilenilor prelungindu-și contractul cu "cormoranii". Egipteanul a marcat 44 de goluri în 52 de meciuri din toate competițiile sezonului trecut și e favorit la Gheata de Aur.

După plecarea lui Ronaldo, Real a intrat în panică, iar disperarea de a găsi un înlocuitor nu a dus nicăieri, oficialii de pe Bernabeu ratând toate țintele: Neymar, Mbappe și Kane.

Neymar a fost în atenția madrilenilor, însă în cele din urmă s-au lăsat păgubași, după ce li s-a confirmat că brazilianul nu se mișcă de la PSG în această vară. Aceeași poveste a fost și cu Mbappe. Mai ales după ce a făcut o Cupă Mondială de senzație, atacantul francez de la PSG a devenit și mai greu de adus.

Nici Harry Kane nu a putut fi cumpărat după ce Tottenham a cerut un preț prohibitiv pentru el, peste 300 de milioane de euro.

Eden Hazard nu a putut fi adus tot din cauza pretențiilor financiare. Londonezii au cerut 225 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: