image
Sursa foto: ipn.md

Eugen Tomac: În turul II al alegerilor din capitală toată lumea trebuie să iasă la vot și să-l susțină pe Andrei Năstase

În turul doi al alegerilor din capitală toată lumea trebuie să iasă la vot și să-l susțină, fără rezerve, pe Andrei Năstase, susține deputatul român și liderul Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac.

„Este clar că cetățenii din Chișinău au vrut, la aceste anticipate, să-l sancționeze pe Plahotniuc pentru haosul și teroarea care bântuie Republica Moldova. De aceea, au votat împotriva oligarhiei”, a scris Eugen Tomac pe pagina de Facebook.

„Pentru turul doi, unde scenariul de la prezidențiale se poate repeta, toată lumea, inclusiv unioniștii convinși, trebuie să iasă la vot și să-l susțină, fără rezerve, pe Andrei Năstase. Nici nu mai e nevoie de explicații sau interpretări. Votul este clar: împotriva Rusiei, împotriva aranjamentelor dintre Dodon și Plahotniuc. În turul doi, cu cât prezența va fi mai mare, cu atât șansele candidatului proeuropean sunt mai mari. Niciun pas înapoi, doar înainte. Chișinăul nu trebuie să ajungă în mâna Rusiei!”, a spus Eugen Tomac.

Noutăţile partenerilor

comentarii: