image
Sursa foto: Hepta

Arnold Schwarzenegger vinde tricouri cu măgarul lui ca să strângă bani pentru familiile lovite de criza Covid

După ce a făcut filmulețe cu măgarul și cu poneiul lui, videouri scurte în care își îndemna fanii să respecte restricțiile și să stea acasă, Arnold Schwarzenegger a decis să-și implice neobișnuitele animale de companie în acțiuni umanitare. The Guardian scrie cum strânge actorul de la Hollywood bani pentru familiile lovite de criza Covid, cu ajutorul lui Lulu și a lui Whiskey.

Pagina de Instagram a actorului și fostului guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger e o încântare și o oază de bună dispoziție, în plină criză de Covid-19. Nu e de mirare că are 20 de milioane de urmăritori.

Aici, Arnold se ia pe sine peste picior – “nimeni nu are voie să iasă din casă, mai ales cei de 72 de ani”, el având 72 de ani -, postează filmulețe cu măgărușul Lulu și poneiul Whiskey și mai ales face fapte bune. După ce filmulețele cu el și cei doi companioni necuvântători au devenit virale – unul dintre ele a avut 13,3 milioane de vizualizări! -, starul hollywoodian a decis să facă tricouri cu el, Lulu și Whiskey, pe care să le vândă în scop umanitar. Tricourile au și un mesaj în ton cu criza: “Nu fi măgar! Stai în casă!”.

Banii strânși vor fi donați în totalitate programului After-School All-Stars, înființat de el în 1993 și dedicat adolescenților din California care provin din familii defavorizate. În contextul actual, aceste familii sunt și cele mai afectate de criza de Covid-19. Un tricou cu Arnold, Lulu și Whiskey costă 31,45 dolari.

Noutăţile partenerilor

comentarii: