Breaking News

image
Sursa foto: gov.md

Trei acorduri de finanțare, SEMNATE la Bruxelles de Sandu și Hahn; Pentru ce vor fi cheltuite cele peste 40 de mil. de euro

Premierul Maia Sandu și Comisarul European pentru Politica Europeană de Vecinătate și Negocieri pentru Extindere, Johannes Hahn, au semnat la Bruxelles trei acorduri de finanțare pentru Republica Moldova, în sumă totală de peste 40 de milioane de euro.

„Astăzi, am semnat trei acorduri de finanțare din partea UE în domenii extrem de importante pentru Republica Moldova. Primul dintre acestea se referă la consolidarea statului de drept și a mecanismelor anticorupție. Cel de-al doilea Acord prevede susținerea economică a anumitor regiuni din Republica Moldova, în special îmbunătățirea mediului de afaceri local și a accesului la servicii publice”, a punctat Maia Sandu.

Totodată, cel de-al treilea Acord are ca obiectiv general sprijinul Moldovei pentru participarea în diverse programe ale UE, în special pe dimensiunea socială și cu accent pe implicarea femeilor

La rândul său, Comisarul european Johannes Hahn a încurajat autoritățile de la Chișinău în promovarea reformelor și a subliniat că UE va susține în continuare acțiunile orientate spre consolidarea democrației și a statului de drept.

Sandu, HahnSandu, Hahn
Sandu, HahnSandu, Hahn
Sandu, HahnSandu, Hahn
Sandu, HahnSandu, Hahn

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: