image
Sursa foto: Jurnal.md

Primăria organizează o nouă licitație a spațiilor pentru gherete; Primele două au adus peste 50 de milioane de lei

Primăria capitalei anunță despre organizarea unei noi licitații de atribuire a spațiilor pentru amplasarea gheretelor. Este cea de a treia licitație de acest fel organizată de primăria Chișinău.

Primăria municipiului Chișinău informează că licitația pentru obținerea dreptului de încheiere a contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant stradal pe teritoriul orașului, programată pentru vineri, 15 ianuarie, a fost transferată pentru data de 22 ianuarie, ora 10:00, în Sala de Ședințe a Preturii sectorului Buiucani, str. Mihai Viteazul, 2, fără prelungirea termenului de recepționare a cererilor pentru participarea la concursul enunțat.

Decizia a fost luată de Comisia de licitații, ca urmare a numărului mare de cereri depuse, fapt ce a dus la imposibilitatea examinării dosarelor în termenul stabilit.  

În luna decembrie 2020 au fost organizate două licitații pentru obținerea dreptului de amplasare a unităților de comerț ambulant stradal.

Prima licitație s-a desfășurat în data de 2 decembrie, atunci fiind adjudecate 11 amplasamente, în valoare de peste 20 de milioane lei, din cele 15 expuse la concurs. În cadrul celei de-a doua licitații au fost adjudecate 13 locuri, în valoare totală de peste 31,8 milioane de lei, din 15 expuse la concurs.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: