Giganții de pe continent au pus ochii pe Kante. Real Madrid, PSG și Juventus Torino au intrat pe fir pentru transferul mijlocașului francez.

Întrebat despre interesul celor mai puternice echipe din Europa, N'Golo Kante spune că, în momentul de față, se gândește doar la Chelsea. "Astăzi sunt la Chelsea și ceea ce se spune în alte părți nu are importanță. Chiar dacă mă sună Zidane, nu e important. Sunt la Chelsea și sunt concentrat pe asta", a spus N'Golo Kante, conform AS, care mai are contract cu Chelsea până în 2023.

În 2016, N'Golo Kante a semnat cu Chelsea, în schimbul a 36 de milioane de euro. În urmă cu 3 ani însă, a fost propus și la Real Madrid, însă a fost refuzat de către Zinedine Zidane.

La acel moment, "Zizou" a considerat că transferul lui N'Golo Kante ar reprezenta o mutare inoportună, în condițiile în care la acea vreme galacticii în aveau în lot pe Casemiro.

N'Golo Kante are 30 de partide în actualul sezon de Premier League. Francezul este cotat la 100 de milioane de euro potrivit Transfermarkt și are contract valabil până în 2023 cu Chelsea.