image
Sursa foto: Jurnal.md

43 de persoane diagnosticate cu Covid-19 rămân a fi în stare gravă: Care este starea de sănătate a celorlalți pacienți

43 de persoane internate la spitalele din țară cu Covid-19 se află acum în stare gravă. Despre aceasta a anunțat ministrul Sănătății Viorica Dumbrăveanu. Cei mai mulți pacienți se află la spitalul „Toma Ciorbă”.

La Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” sunt în prezent internați 126 de persoane diagnosticate cu Covid-19, dintre care 31 de pacienți rămân a fi în stare gravă, iar 63 se înregistrează o stare de gravitate medie. În cazul a 32 de persoane starea este satisfăcătoare.

Totodată, 17 copii și șase maturi sunt internați până acuma la Spitalul Clinic de Boli Contagioase pentru Copii. În cazul a 17 persoane se înregistrează o stare de gravitate medie, iar la șase starea este satisfăcătoare.

La Spitalul Clinic Republican sunt la moment internate 13 persoane, dintre care 12 înregistrează o evoluție în stare gravă, iar un pacient este în stare de gravitate medie. O mamă rămâne internată la Spitalul „Emil Coțaga” fiind în stare satisfăcătoare.

Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății are în prezent 83 de persoane care sunt internate cu Covid, dintre care 70 de pacienți sunt în stare satisfăcătoare, iar 13 în stare de gravitate medie.

Totodată, după ce au fost deschise unele spitale regionale, la Spitalul din Bălți au fost internate până în prezent șase persoane, dintre care două sunt în stare de gravitate medie, iar patru înregistrează o stare satisfăcătoare.

Și la spitalul din Căușeni au fost internate cinci persoane diagnosticate cu coronavirus, starea acestora de sănătate fiind satisfăcătoare. Totodată și la spitalul din Cahul a fist internată prima persoană diagnosticată cu Covid.

Amintim că până la această oră în Republica Moldova au fost confirmate 298 de cazuri de Covid-19. Totodată numărul celor vindecați a ajuns la 18.

Noutăţile partenerilor

comentarii: