image
Sursa foto: captură video

Poliția britanică a dezvăluit identitatea celor 39 de persoane descoperite moarte într-un camion frigorific

Poliția britanică a dezvăluit identitatea celor 39 de persoane descoperite moarte într-un camion parcat într-o zonă industrială din Essex, la finalul lunii octombrie, informează BBC, citat de Digi24.

Printre victime se numără 10 adolescenți, printre care și doi băieți de 15 ani. Cea mai vârstnică victimă avea 44 de ani.

Corpurile celor 39 de victime, toate din Vietnam, au fost găsit pe 23 octombrie în remorca frigorifică a unui camion parcat într-un parc industrial din Grays.

Containerul în care se aflau cetățenii vietnamezi sosise în Marea Britanie după ce a fost expediet din Belgia.

Șoferul camionului, Maurice Robinson, din Irlande de Nord, a fost acuzat de mai multe infracțiuni, printre care și 39 de cazuri de omor prin imprudenţă.

Procedurile de extrădare au început și pentru Eamonn Harrison, în vârstă de 22 de ani, care a fost arestat în Dublin în baza unui mandat european.

Poliția caută și doi frați din Irlanda de Nord, Ronan și Christopher Hughes, care sunt căutați sub suspiciunea de omor prin imprudenţă și trafic de persoane. Până în acest moment s-au făcut și 11 arestări în Vietnam în acest caz.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: