image
Sursa foto: Getty Images

Mike Tyson a dezvăluit câţi bani dă pe cannabis în fiecare lună

Legendarul pugilist, Mike Tyson, a povestit că fumează cannabis în valoare de 35.000 de euro, în fiecare lună.

Fostul pugilist, Mike Tyson a declarat că fumează cannabis în valoare de 35.000 de euro pe lună. Pentru fostul campion de la categoria "Supergrea", banii nu mai sunt o problemă când vine vorba de cannabis, deoarece acesta consumă din propria producţie. Din 2016, Mike Tyson şi partenerul său de afaceri, Eben Britton, au pus la cale o fermă de 40 de acri, un adevărat resort de vacanţă, intitulat Tyson Holistic Holdings, care produce şi vinde cannabis.

Fostul campion de la grea a povestit într-un podcast, pe Hotboxin, planurile sale legate de cannabis şi cum va încerca să facă profit din . Cu siguranţă, fostul campion duce o viaţă "high" după retragere, mai ales când te retragi în locuri unde "iarba" este mai verde ca de obicei. Mike Tyson a profitat de legile permisive ale Californiei, în care cultivarea şi consumul de cannabis este permis şi îşi clădeşte o nouă carieră, în arta agriculturii.

Mike Tyson este cel mai tânăr campion al categoriei "Supergrea", la doar 20 de ani. De asemenea, Tyson a fost primul care a unit simultan centurile WBA, WBC şi IBF. Tyson a avut o carieră fulminantă, fiind considerat de mulţi drept cel mai talentat boxer din istorie. Şi-a încheiat cariera cu un bilanţ de 50 de victorii, 6 înfrângeri, şi două partide. În 2000, după o victorie contra lui Andrew Golota, lui Tyson i-a fost anulată succesul după ce a fost depistat pozitiv...cu cannabis.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: