image
Sursa foto: Getty Images

Fericirea jucătorilor e și a antrenorului: Sarri impune noi reguli la Chelsea

Maurizio Sarri a fost numit antrenor la Chelsea în această vară, însă nici bine nu a fost instalat că a și primit "instrucțiuni" de la patronul Roman Abramovich. Astfel, italianul nu are voie să fumeze nici în timpul meciurilor, nici măcar la antrenamente. Cu toate acestea, antrenorul nu s-a supărat. Ba mai mult, a decis să se gândească la binele jucătorilor săi.

Sarri a hotărât să-i facă pe jucători să se simtă mai liberi și să-și managerieze altfel timpul, schimbându-le programul. Antrenamentele matinale au fost mutate târziu, iar motivul este unul simplu. Potrivit spuselor antrenorului, jucătorii ar avea astfel timp să stea dimineața cu familiile și copiii, devenind astfel mai fericiți.

Conform Dailymail, fotbaliștii sunt în culmea fericirii, regimul implementat de Sarri fiind total diferit de cel impus de fostul antrenor, Antonio Conte. Se pare că abordarea sa a dat roade dacă ne uităm la rezultatele lui Chelsea din acest debut de sezon, unde londonezii au două victorii din două meciuri.

Maurizzio Sarri a decis astfel să pună familia pe primul loc, având în vedere că, înainte de a se apuca de antrenorat, până la vâsta de 40 de ani, a lucrat în domeniul bancar, așa cum notează sursa citată. În etapa viitoare, cea de-a treia din Premier League, Chelsea joacă în deplasare la Newcastle.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: