image
Sursa foto: mediacritica.md

Ce activități se vor desfășura în capitală cu prilejul zilei de 9 MAI

Primăria municipiului Chişinău informează că pe data 9 Mai 2019, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” vor fi organizate un șir de manifestări cultural-artistice, dedicate Zilei Europei și Zilei Comemorării victimelor celui de-al II-lea Război Mondial.

Astfel, chișinăuienii și oaspeții capitalei sunt invitați să participe la spectacole de muzică clasică, ușoară, precum și la un recital de fanfară.

Programul manifestărilor începe la ora 12:00, cu un spectacol al Orchestrei Simfonice a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, dirijor – Nicolae DOHOTARU, Artist al Poporului. Soliști: Mariana Bulicanu, Ion Timofti, Iurie Maimescu, Tatiana Vârlan, Ana Cernicova, Victoria Nikitcenko, Veaceslav TimoftiI și actorul Nicolae Jelescu.

De la ora 14:00, formația „Avante orchestra”, va evolua în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, împreună cu soliștii: Roxana, Serj Kuzencoff și Riku Vodă.

La ora 16:00, „MELODII DE NEUITAT” – program-divertisment pentru persoanele de vârsta a treia, susținut de fanfara Direcției Parcurilor de Cultură și odihnă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: