image
Sursa foto: Profimedia

Max Verstappen amenință cu retragerea din Formula 1 la puțin timp după ce a devenit campion mondial! Care este motivul

Max Verstappen, pilotul lui Red Bull Racing, a câștigat titlul mondial din Formula 1 după o cursă controversată, câștigată la limită în fața lui Lewis Hamilton, pilotul celor de la Mercedes.

La puțin timp după ce Verstappen a devenit campion mondial, pilotul olandez a făcut o declarație șocantă în care a vorbit despre o posibilă retragere.

Pilotul olandez a dat de înțeles că va pleca din Formula 1 dacă unul dintre inginerii de la Red Bull Racing, Gianpiero Lambiase, va părăsi echipa.

Potrivit The Sun, între Verstappen și Lambiase s-a format o legătură extrem de puternică, iar prezența inginerului în echipă este crucială pentru noul campion mondial, astfel că olandezul ar fi amenințat că va pune capăt carierei de pilot dacă inginerul italian nu va mai fi în anturajul său.

”I-am spus că pot lucra doar cu el. Atunci când el va pleca, voi pleca și eu. Deseori, suntem foarte stricți unul cu celălalt, dar vreau acest lucru. Trebuie să îmi spună atunci când întrec limita și eu trebuie să îi spun lui”, a declarat Verstappen recent, potrivit aceleiași surse.

Lambiase este inginerul care se ocupă de tot ce înseamnă comunicare între boxe și monopost, iar Verstappen îl aude în cască la fiecare cursă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: