image
Sursa foto: privesc.eu

Maia Sandu îndeamnă oamenii să stea acasă: „PD pune ceva la cale; Vă rugăm, stați departe de protestele organizate de regim”

Nu este clar ce pune PD la cale, dar este clar că regimul încearcă să destabilizeze situația, afirmă președinta PAS, Maia Sandu, care a îndemnat oamenii să stea acasă, să nu se lase provocați și să nu meargă nici la parlament, nici în altă parte unde se adună oamenii aduși organizat.

„Trăim zile tensionate, oamenii sunt mobilizați și aduși din toate colțurile țării la Chișinău, cu pancarte în susținerea regimului. PD pune ceva la cale, se pare că regimul se simte încolțit și încearcă să destabilizeze situația, să sperie oamenii, să-i intimideze. E foarte important să nu ne lăsăm provocați, să stăm departe de locurile în care se adună cei aduși organizat. Cei care se gândesc să vină să ne susțină, îi rugăm să stea acasă sau la muncă. Nu e cazul să vă expuneți, nu e cazul să veniți nici la Parlament, nici la PAS sau în alte locuri unde se protestează. Vă rugăm să fiți calmi. Nu e clar ce pune la cale regimul, dar e clar că se urmărește destabilizarea situației”, a declarat Maia Sandu.

Vedeți aici ce se întâmplă acum în Chișinău:

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: