image
Sursa foto: platformada.md

Andrei Năstase: Adevărul nu poate fi înscenat; După viitoarele alegeri vom scăpa de „armata de ocupație” a lui Plahotniuc

„Concluziile ilegalei Comisii de anchetă din Parlament nu reprezintă decât o altă sinistră încercare de manipulare publică”. Astfel a comentat liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, raportul comisiei privind activitatea Open Dialog, discutat astăzi în legislativ.

„Cea mai discreditată instituție din această țară, Parlamentul, este astăzi protagonista terorismului intelectual, a tentativei regimului hibrid Plahotnic-Dodon de spălare a creierelor oamenilor. După ce le-au capturat oamenilor țara, au sărăcit-o și au transformat-o într-o spălătorie a mafiei rusești, au sarăcit oamenii, furându-le contribuțiile de miliarde la rezervele valutare, le-au alungat părinții, frații, surorile peste hotare, după ce iau intoxicat cu minciuni cu case inexistente, cu zeci de mii de sirieni, astăzi bandiții de la guvernare au hotărât să-i mai insulte o dată, să-i mai scuipe o dată în suflet”, a declarat Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA consideră că cetățenii nu se vor lăsa manipulați, iar la alegeri vor sancționa regimul pentru aceste înscenări.

„Sunt sigur că Republica Moldova are cei mai înțelepți oameni de pe acest pământ, capabili să discearnă, să-și identifice și să-și sancționeze călăii, iar temele false cu care Plahotniuc și camarila lui vor să sufoce spiritul poporului nostru și înscenările pe care săptămânal le pune la cale împotriva celor pe care nu-i poate speria, teroriza, manipula sau cumpăra nu fac altceva decât să înfurie milioane de oameni, să-i determine să iasă la vot și să trimită în pușcărie toată această “armată de ocupație!”, a adăugat Andrei Năstase.

„Drumul spre LIBERTATE a poporului nostru nu mai poate fi oprit! De nimeni, de nimic, de nici o altă altă înscenare, iar votul pe care îl vor da moldovenii, singuri, în cabinele de vot, pe 24 februarie, nu va fi altceva decât alegerea dintre adevăr și minciună! Sunt sigur de acest lucru, Oameni buni”, a încheiat liderul Platformei DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: