image
Sursa foto: mediafax.ro

Percheziţiile continuă la Caracal: Aparatură specială pentru scanarea solului va fi folosită la locuinţa lui Gheorghe Dincă

Aparatură specială pentru scanarea solului va fi folosită pentru cercetări la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, unde se caută probe pe care inculpatul le-ar fi putut îngropa sub pământ sau în gropile betonate.

Cercetările s-au reluat astăzi la locuinţa lui Gheorghe Dincă, aceasta fiind deja a treia săptămână în care se fac verificări de către specialişti.

Astăzi la locuinţa lui Dincă a fost dus un buldoexcavator, însă deocamdată nu se ştie dacă acesta va fi folosit sau nu pentru spargerea gropilor betonate.

Surse din anchetă au declarat, pentru Mediafax.ro, că de miercuri, anchetatorii ar putea folosi aparatură specială pentru scanat solul, astfel încât să poată descoperi şi alte probe posibil îngropate sub pământ sau în gropile betonate.

La cercetările din casa şi curtea sa participă şi Gheorghe Dincă, bărbatul care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani), apoi le-a ars cadavrele.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: